Veelgestelde Vragen

Hieronder vindt u alles wat u wilt weten

Assortiment

We hebben drie categorie├źn producten op basis van hun kwaliteit / prijs-analogie:

A - Lijn :  Onze A-lijn bestaat uit producten van topmerken zoals Wolf Safety, Bosch, Trelawny, Nitto Kohki en veel meer. Deze lijn is voor klanten die alleen het allerbeste willen en hier geen compromissen voor willen sluiten. Voor klanten die de producten zeer intensief gebruiken.

B - Lijn : Onze B-lijn bestaat uit onze eigen merk TETRA maar ook andere merken zoals Climax, Jentan. Voor onze klanten die graag een goed product willen maar die niet perse   een topmerk willen hebben. Voor klanten die de producten regelmatig gebruiken maar niet zeer intensief.

C - Lijn : Onze C-lijn bestaat uit producten van onze eigen merk C-line Marine. Voor klanten die zeer prijsbewust zijn.

Verder hebben we een exclusieve lijn met beschermingsmiddelen tegen piraterij.

AP Lijn : Speciaal voor schepen die last hebben van piraterij hebben wij de Anti-Piracy lijn ontwikkeld. Met producten om het schip en bemanning te beschermen tegen piraten. 

Advies en service

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste gereedschappen, beschermingsmiddelen of accessoires. Vertel ons wat u wilt doen en wij denken graag mee over de juiste aanpak en de juiste gereedschappen en middelen voor die werkzaamheden. We reageren op uw aanvraag binnen 2 uur.

Gaat er iets kapot of is er iets versleten. Wij helpen u graag en zoeken voor u de juiste reserve onderdelen of indien nodig repareren het voor u. In onze werkplaats kunnen wij de meeste reparatie werkzaamheden zelf uitvoeren. Daarnaast hebben we de meeste reserveonderdelen op voorraad zodat u nooit lang hoeft te wachten.  

Leveren of afhalen


Bestellingen kunnen of afgeleverd worden of opgehaald worden bij het magazijn van Technotrading:

Wij leveren de bestellingen twee maal per dag met eigen vervoer in de regio Rotterdam. Onze chauffeur start om 10:00 uur en om 15:00 uur met zijn ronde vanaf het magazijn in Schiedam en levert de bestellingen dan in logische volgorde op het gewenste adres.

Voor de bestellingen buiten de regio Rotterdam gebruiken wij GLS. Wij kunnen dit dagelijks opsturen, indien de bestelling voor 14:00 uur is ingestuurd zorgen wij dat deze dezelfde dag nog door GLS verstuurd wordt. Op verzoek gebruiken we ook andere vervoerders en kan dat eventueel ook het betreffende account van de klant geboekt worden.

Indien je de bestelling liever zelf komt ophalen dan ben je de gehele dag welkom, vanaf 08:00 uur tot 17:00 is onze afhaalbalie open. Als je van tevoren belt zorgen we dat de bestelling alvast klaar ligt.