Assortiment

Omdat iedere klant anders is en andere eisen stelt, hebben wij meer dan 10.000 verschillende producten op voorraad. Zo kunnen we elke klant het juist product, de juiste kwaliteit en de juiste accessoires leveren. Indien u meteen wilt bestellen ga dan naar de webshop of neem contact op met onze verkoopafdeling (info@technotrading.nl). Wij onderscheiden drie kwaliteitsniveaus.Van topmerk tot budgetlijn.

A.     Onze A-lijn bestaat uit producten van bekende merken zoals Wolf Safety, Bosch, Trelawny en veel meer. Deze lijn is er voor de klanten die alleen het beste willen en hier geen compromissen voor sluiten. Voor klanten die de producten zeer intensief gebruiken.

B.     Onze B-lijn bestaat uit onze eigen merk TETRA maar ook andere merken zoals Climax, Jentan. Voor onze klanten die graag een goed product willen maar die niet perse een topmerk willen hebben. Voor klanten die de producten regelmatig gebruiken maar niet zeer intensief.


C.    Onze C-lijn bestaat uit producten van onze eigen merk C-line Marine. Voor klanten die zeer prijsbewust zijn.

AP.    Speciaal voor schepen die last hebben van piraterij hebben wij onze "anti-piracy" lijn ontwikkeld. Met producten om het schip en de bemanning te beschermen tegen piraten. 

Onze merken in alfabetische volgorde:

Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo