Assortiment

Omdat iedere klant anders is en andere eisen stelt, hebben wij meer dan 10.000 verschillende producten op voorraad. Zo kunnen we elke klant het juist product, de juiste kwaliteit en de juiste accessoires leveren. Indien u meteen wilt bestellen ga dan naar de webshop of neem contact op met onze verkoopafdeling (info@technotrading.nl). Wij onderscheiden drie kwaliteitsniveaus. Van topmerk tot budgetlijn.

A-lijn    Onze A-lijn bestaat uit producten van topmerken zoals Wolf Safety, Bosch, Trelawny, Nitto Kohki en veel meer. Deze lijn is voor klanten die alleen het allerbeste willen en hier geen compromissen voor willen sluiten. Voor klanten die de producten zeer intensief gebruiken.

B-lijn    Onze B-lijn bestaat uit onze eigen merk TETRA maar ook andere merken zoals Climax, Jentan. Voor onze klanten die graag een goed product willen maar die niet perse   een topmerk willen hebben. Voor klanten die de producten regelmatig gebruiken maar niet zeer intensief.

C-lijn    Onze C-lijn bestaat uit producten van onze eigen merk C-line Marine. Voor klanten die zeer prijsbewust zijn.

AP        Speciaal voor schepen die last hebben van piraterij hebben wij de Anti-Piracy lijn ontwikkeld. Met producten om het schip en bemanning te beschermen tegen piraten. 

Onze merken

Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo