Ontmoet ons team


Company team

Jeroen van Waveren ,  Managing director

Jeroen is eigenaar van Technotrading. Zijn liefde voor schepen en de scheepvaart heeft hem in 2011 doen besluiten Technotrading te kopen. 

"Wij leveren niet zomaar een product maar adviseren de klant over het product en de producttoepassingen. Op die manier leveren wij toegevoegde waarde voor onze klanten" aldus Jeroen.

Company team

Ivar Benda,   Deputy director

Ivar heeft met zijn technische achtergrond uit de vliegtuigindustrie zijn plek gevonden bij Technotrading. Een bedrijf dat continu in beweging is. 

"Het is mijn grootste uitdaging om ervoor te zorgen dat iedereen in het team zijn werk met plezier doet. Daardoor kunnen we de beste service leveren aan onze klanten" aldus Ivar.

Company team

Richard Rijnbrand,  Sales engineer

Richard is verantwoordelijk voor de orderverwerking. Hij plant de ritten en zorgt ervoor dat de juiste goederen, op het juiste moment bij de juiste klant terechtkomen.

"Het is elke dag weer een hele puzzel en vergt een hoop overleg. Maar als al onze klanten hun bestellingen weer op tijd hebben gekregen, dan pas ben ik tevreden" aldus Richard.

Company team

Mees Lissenberg,  Sales engineer  

Mees werkt sinds zijn opleiding in de scheepvaart en is lopende catalogus. Hij kent de IMPA nummers en productnummers en de prijzen van onze producten uit zijn hoofd.

"Specificeren van producten is niet makkelijk, als een klant opbelt met een onduidelijke omschrijving dan is het voor mij een uitdaging om hier toch het juiste product bij te vinden" aldus Mees.

Company team

Wieger de Boer, Manager Inkoop & Logistiek      

Wieger is verantwoordelijk voor de inkoop en logistiek bij Technotrading. Een uitdagende functie gezien het grote aantal producten in het assortiment. 

"Wij doen ons uiterste best om een zo breed mogelijk assortiment op voorraad te houden. Uiteraard altijd tegen een zo gunstig mogelijke prijs van een kwaliteit waar we met het gehele team, achter staan" aldus Wieger.

Company team

Anja Verweij, Manager Financiële administratie

Anja is verantwoordelijk voor de financiële administratie van Technotrading. In haar functie is zij het directe aanspreekpunt van Technotrading voor alle financiële vragen.

"Communicatie is voor mij het toverwoord. Door goed te communiceren, afspraken na te komen en eerlijk te zijn, naar klanten en leveranciers, bouw je vertrouwen op! Ook binnen ons team is communicatie belangrijk, de lijntjes zijn kort en dit werkt ontzettend prettig!" aldus Anja.

Company team

Fenneke Nijenhuis, Marketing & communicatie

Alles op het gebied van marketing en communicatie neemt Fenneke op zich. Zij houdt de website bij, zorgt voor pers, social media en dat we op beurzen komen te staan. 

De eerste indruk is enorm belangrijk of het om de website, onze nieuwsbrieven of om onze producten gaat. Daarom besteden wij daar een hoop aandacht aan"  aldus Fenneke


Company team

Carla Morra, Administratief medewerkster

Carla is echt een duizendpoot, zij ondersteunt ons met vrijwel alle werkzaamheden. Zij maakt offertes, helpt met de inkoop, financiële administratie en de marketing.

"De veelzijdigheid van het werk en het contact met klanten en leveranciers zorgen ervoor dat ik mij nooit hoef te vervelen". aldus Carla.


Company team

Vijay Liedelmeijer, Logistiek medewerker

Techontrading heeft een groot magazijn, Vijay zorgt er, met het team, voor dat alles op zijn plek ligt en dat het magazijn er verzorgd en georganiseerd uit ziet. 

"Met zo veel verschillende producten is het niet makkelijk om alles een logisch plekje te geven. Toch lukt het altijd weer waardoor we gereed zijn voor de volgende bestelling" aldus Vijay.

Company team

Frans Pijnenburg, Chauffeur

Frans is het boegbeeld van Technotrading, twee keer per dag rijdt hij zijn ronde door Rotterdam langs al onze klanten. 

" Ze zijn altijd blij mij te zien, hoewel het niet altijd mee valt als iedereen tegelijkertijd zijn bestellingen wil" aldus Frans.

Company team

Maarten Mensing, Logistiek medewerker

Maarten zoekt de bestellingen bij elkaar. Hij controleert de bestelling, verwerkt deze en zorgt dat het netjes verpakt en "gelabeled" afgeleverd kan worden.

"Dit is nauwkeurig werk met zoveel bestellingen en zoveel verschillende producten moet je scherp blijven zodat elke klant het juiste krijgt"  aldus Maarten. 

Company team

Pim Spenceley, Logistiek medewerker i.o.

Pim  is onze benjamin. Hij werkt drie dagen per week bij Technotrading en gaat daarnaast twee dagen per week naar school waar hij een logistieke opleiding volgt. 

"Het is erg leuk dat ik de theorie die ik leer op school meteen kan toepassen in mijn dagelijkse werk bij Technotrading"  aldus Pim.