NIEUW! Vaste ATEX verlichting van Wolf Safety! 


Wolf Safety is de nummer één fabrikant ter wereld als het gaat om draagbare en tijdelijke ATEX verlichting voor potentieel explosiegevaarlijke omgevingen.
Met meer dan 100 jaar ervaring in het produceren van veiligheidsverlichting voor potentieel explosieve atmosferen komt Wolf Safety nu met een innovatief assortiment ATEX LED lampen voor vaste installaties. 

Het nieuwe assortiment bestaat uit: Lineaire ATEX armaturen (inclusief intelligente Emergency versies), ATEX Floodlights, ATEX Highbays en ATEX Bulkheads (inclusief intelligente Emergency versies). De LMX Linear-serie is verkrijgbaar met Wolf's gepatenteerde baanbrekende DLO LED-technologie, die ook standaard wordt geleverd in de LBX Bulkhead-serie. De lampen zijn ATEX, IECEx en UKCA gecertificeerd voor veilig gebruik in gaszones 1 + 2 en stofzones 21 + 22. Alle lampen hebben een IP67-classificatie, zijn robuust, betrouwbaar en ideaal voor gebruik binnen of buiten in nieuwe installaties of ter vervanging van bestaande TL- of LED-installaties. De lampen hebben een enorme lichtopbrengst maar tegen een veel lager energieverbruik dan andere lampen in de markt
 
Indien u hier meer informatie over wilt ontvangen, neem dan telefonisch contact met ons op (tel. +31 (0)10-2620844)
of stuur ons een e-mail. 

Stuur ons een e-mail

Vaste ATEX verlichting


ATEX Linear LED en DLO
ATEX Linear LED en DLO

ATEX Linear LED en DLO (Directional Lineair Optics) lampen zijn beschikbaar in standaard industrieformaten en ideaal voor het verlichten van looppaden, gangen en lange grote open gebieden in explosiegevaarlijke omgevingen.

Lees meer
ATEX Floodlights LED
ATEX Floodlights LED

Met een maximale lichtopbrengst van bijna 26.000 lumen zijn deze ATEX lampen ideaal voor het veilig verlichten van grote gevaarlijke omgevingen die een brede, gelijkmatige lichtdekking nodig hebben.

Lees meer
ATEX Highbay LED
ATEX Highbay LED

Perfect voor gebruik in zeer hoge
en grote werkgebieden,
deze heldere plafondlampen hebben een lumenoutput van maar liefst 26.000 lumen

Lees meer
ATEX Bulkheads LED en DLO
ATEX Bulkheads LED en DLO

Deze compacte, veelzijdige en robuuste
lampen zijn ideaal voor het veilig
verlichten van looppaden, trappen en ingangen 
in explosiegevaarlijke gebieden

Lees meer

Wat is DLO Technologie?


wolf dlo 1


wolf dlo 2

DLO Technologie

De LMX linear en LBX Bulkhead lampen zijn beschikbaar met de revolutionaire, door Wolf gepatenteerde, DLO (Directional Linear Optics) LED technologie. DLO is een technologie die de voordelen van fluorescent en LED technologie combineert en tegelijkertijd de nadelen van beiden elimineert. Het gebruikt de efficiëntie en kostenvoordelen van LED technologie met de lichtkwaliteit en ergonomie van fluorescent lampen. Dit leidt tot een veel betere licht output en kwaliteit vergeleken met de normale LED verlichting.

De voordelen van DLO:

Creëert zeer weinig verblinding Heeft een zeer hoge lichtuniformiteit.

De DLO technologie richt het licht waar het nodig is, waardoor ongewenste en kostbare verspilling wordt voorkomen – bijna 100% van lumenoutput is nuttige verlichting.

De lampen hebben geen kleurverschuiving bij verandering van de hoek, de kleuruniformiteit blijft in stand. 

De DLO technologie is de ideale balans tussen licht output en  kwaliteit van het licht.

De superieure kleurweergave (CRI) is essentieel voor kritieke taken zoals; etiketten lezen, bedrading, elektronische montage, inspectieprocessen en onderhoud.

Voordelen voor het personeel:

Minder vermoeidheid door de gecontroleerde intensiteit en felheid van de lampen.

Minder last van schittering door de Directional Linear Optics-technologie.

De DLO technologie biedt verlichting waarin de mens centraal staat. Het draagt bij aan het gevoel van welzijn voor werknemers en kan leiden tot een hogere motivatie en verhoogde productiviteit.


  Leaflet LBX Bulkhead

Persoonlijk advies?Wilt u meer informatie ontvangen? Bel of mail ons! We vertellen u graag over onze producten en hun toepassingsgebied. Wij denken met u mee om tot de beste oplossingen te komen. U kunt ons bereiken op werkdagen van 7.30 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer +31 (0)10 262 08 44  of stuur ons een e-mail via onderstaande button (info@technotrading.nl).

 Stuur ons een e-mail