NIEUW! Vaste ATEX verlichting van Wolf Safety! 


Wolf Safety is de nummer  één fabrikant ter wereld als het gaat om draagbare en tijdelijke ATEX verlichting voor potentieel explosiegevaarlijke omgevingen.
Met meer dan 100 jaar ervaring in het produceren van veiligheidsverlichting voor potentieel explosieve atmosferen en wereldleider in draagbare en tijdelijke verlichting voor explosiegevaarlijke omgevingen, heeft Wolf Safety onlangs een innovatieve assortiment LED-geïnstalleerde verlichting voor explosiegevaarlijke omgevingen gelanceerd.

Het assortiment bestaat uit: Lineaire armaturen (inclusief intelligent Emergency versies), Flood lights, Highbays en Bulkheads (incuslief intelligent Emergency versies). De LMX Linear-serie is verkrijgbaar met de door Wolf gepatenteerde baanbrekende DLO LED-technologie, die ook standaard wordt geleverd in de LBX Bulkhead-serie.   De lampen zijn  ATEX-, IECEx- en UKCA-gecertificeerd voor veilig gebruik in gas zones 1 + 2 en stof zones 21 + 22. Al de lampen hebben een IP67-classificatie, zijn robuust, betrouwbaar en ideaal voor gebruik binnen of buiten in nieuwe installaties of voor het vervangen van bestaande TL of LED installaties voor verbeterende prestaties en een lager energieverbruik.
 
Indien u meer informatie hierover wilt ontvangen, neem dan telefonisch contact met ons op (tel. +31 (0)10-2620844)
of stuur ons een e-mail. 

Stuur ons een e-mail

Vaste ATEX verlichting


Linear LED en DLO

Linear LED en DOL verlichting is beschikbaar in standaard industrieformaten en zijn ideaal voor het verlichten van looppaden, gangen en lange grote open gebieden in explosiegevaarlijke omgevingen.

Lees meer
Floodlights LED

Met een maximale lichtopbrengst van maximaal 25.932 lumen is de serie ideaal voor het veilig verlichten van grote gevaarlijke omgevingen die een brede, gelijkmatige lichtdekking nodig hebben.

Lees meer
Highbay LED

Perfect voor gebruik in zeer hoge
en grote risicovolle werkgebieden,
deze heldere plafondlampen hebben een lumenoutput van maximaal 25.932
 

Lees meer
Bulkheads LED en DLO

Deze compacte, veelzijdige en robuuste
lampen zijn ideaal voor het veilig
verlichten van looppaden, trappen en ingangen 
in explosiegevaarlijke gebieden

Lees meer

Wat is DLO Technologie?

DLO Technologie

De lijnen LMX linear en LBX Bulkhead zijn beschikbaar met de revolutionaire door Wolf gepatenteerde DLO (Directional Linear Optics) LED technologie. DLO is een door Wolf Safety gepatenteerde technologie dat de voordelen van fluorescent en LED technologie combineert en tegelijkertijd de nadelen van beide elimineert. Het neemt de efficiëntie en kostenvoordelen van LED technologie met de lichtkwaliteit van fluorescent fitting. Dit geeft dus een betere licht output kwaliteit dan normale LED verlichting.

De voordelen van DLO:
Creëert zeer weinig verblinding en heeft een zeer hoge lichtuniformiteit, r
icht het licht waar het nodig is, waardoor ongewenste en kostbare verspilling wordt voorkomen – bijna 100% van lumenoutput is nuttige verlichting. Heeft geen kleurverschuiving met hoekverandering - absolute kleuruniformiteit.  Balanceert output en uitgestraalde lichtkwaliteit, 

De superieure kleurdefinitie en CRI zijn essentieel voor veiligheidskritieke taken zoals:  Etiketten lezen, bedrading, e lektronische montage, inspectieprocessen en o nderhoudsprocedures.

Voordelen voor personeel:

Minder vermoeidheid door gecontroleerde intensiteit en felheid, aanzienlijk verminderde UGR (Unified Glare Rating) - slopende hoge schittering wordt tegengegaan door Directional Linear Optics-technologie.

Verlichting waarin de mens centraal staat, draagt bij aan het gevoel van algemeen welzijn van werknemers en kan leiden tot een hogere motivatie en verhoogde productiviteit.

  Leaflet LBX Bulkhead

Persoonlijk advies?


Wilt u meer informatie ontvangen? Bel of mail ons! We vertellen u graag over onze producten en hun toepassingsgebied. Wij denken met u mee om tot de beste oplossingen te komen. 
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 7.30 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer +31 (0)10 262 08 44  of stuur ons een e-mail via onderstaande button (info@technotrading.nl).

 Stuur ons een e-mail