Alles voor 
Industrieel Reinigen!


Bij Technotrading vind je alles wat je nodig hebt om je reinigingsactiviteiten uit te voeren. Ons assortiment is zeer uitgebreid. Van industriële hogedrukreinigers tot alles voor tankreiniging! Bezoek snel onze webshop!

Webshop

Industrieel ReinigingAlles voor je reinigingsactiviteiten!

Technotrading heeft alles wat je nodig hebt om je reinigingsactiviteiten uit te voeren. Van hogedrukreinigers tot alles voor tankreiniging!
Alle producten zijn direct leverbaar uit onze magazijn en in grote aantallen beschikbaar! 

In ons assortiment vind je een breed aanbod aan hogedrukreinigers. Een hogedrukreiniger is een toestel waarmee je een oppervlak zeer snel en grondig schoon kan maken. De meesten soorten vuil zijn namelijk niet tegen de hoge druk van het water bestand. Een hogedrukreiniger is aangesloten op de watervoorziening van een kraan. Het apparaat brengt dit water onder een zeer hoge druk. We bieden hogedrukreinigers aan tot 1100 Bar. We hebben deze in A-merk Den-Sin en onze eigen huismerk TETRA. Verder hebben we in ons uitgebreide assortiment; hogedrukslangen, spuitlansen, pistolen, beschermende kleding en industriële drukspuiten. Ook hebben we alles voor tankreiniging, zoals ruimspuiten, pneumatische waspompen, slanggeleiders en tank reiniging machines. Uiteraard vind je ook alleszuigers en pneumatische stofzuigers in ons assortiment. Kortom, een zeer uitgebreid assortiment! 

Wij vertellen u graag over onze producten en hun toepassingsgebied. Wij denken met u mee om tot de beste oplossingen te komen.

Wilt u persoonlijk advies of wilt u een persoonlijke offerte ontvangen, neem dan contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer +31 – (0)10 – 2620844 of stuur een e-mail naar  info@technotrading.nl      


Contact    Offerte aanvragen via e-mail

Ons assortiment


Een greep uit ons assortiment!Industriële  hogedrukreiniger

TETRA LD-200/440, Industriele hogedrukreiniger, 200 Bar, 440V 3Ph 60Hz, 5.5KW, 16.5L/min.
IMPA 590856

Bestel nu!


Tankreinigingsmachine

Dasic Marine Orbitor, tankreinigingsmachine, draagbaar Hi Cap, 2 x 12,5 mm Spuitmonden. 1,5"BSP Female Inlet 

Bestel nu! Beschermende overall

TST Hogedruk beschermende overall met capuchon, 500 bar bescherming aan voorzijde. Maat L.
Water- en vuilafstotend. 

Bestel nu!


Tetra SJ-40 Ruimspuit

TETRA SJ-40, Ruimspuit, Model Water Tobey met driepoot op aluminium platform, bereik 35 - 40
m. IMPA 590741

Bestel nu!  


Pneumatische Stofzuiger

TETRA IPV-20, industriële pneumatische stofzuiger,
inclusief accessoires,
tank cap 20 liter 

Bestel nu! 

Meer informatie?

 

Heeft u een vraag of opmerking? Bel of mail ons! Wij vertellen u graag over onze producten en hun toepassingsgebied. Wij denken met u mee om tot de beste oplossingen te komen. 

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 7.30 uur tot 17.30 uur.

Stuur ons een e-mail