Alles voor een veilige werkplek!

Bij Technotrading vind je alles voor een veilige werkplek! Werkgevers zijn verplicht om de veiligheid en gezondheid van werknemers te beschermen. Hiervoor zijn heel veel verschillende beschermingsmiddelen beschikbaar. Bij Technotrading vind je alles wat je nodig hebt aan persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsmiddelen.  Weet je niet, wat je precies nodig hebt, wij helpen je graag  verder en adviseren wat het beste bij jouw bedrijf past!

Stuur ons een e-mail

Persoonlijke beschermingsmiddelen & veiligheidsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn middelen die de gebruiker beschermen tegen één of meerdere gezondheids- of veiligheidsrisico's. Een persoonlijke beschermingsmiddelen (BPM) moet passende bescherming geven tegen het risico waar het voor bedoeld is. Degene die het PBM gebruikt moet het werk normaal kunnen uitvoeren met een passende en zo goed mogelijke bescherming. Er moet geen risico of hinder ontstaan voor degene die het beschermingsmiddel gebruikt. 

Persoonlijke beschermingsmiddelen worden in de richtlijn in drie categorieën ingedeeld: 

Categorie I   – Eenvoudige beschermingsmiddelen waarvan de gebruiker zelf het beschermingsniveau kan beoordelen.

Categorie II   – Gemiddelde (noch eenvoudige, noch geavanceerde) beschermingsmiddelen die beschermen tegen gemiddelde risico's.

Categorie III   – Geavanceerde beschermingsmiddelen die de gebruiker beschermen tegen levensgevaar of ernstig, blijvend letsel en waarbij de gebruiker de risico's niet zelf en tijdig kan identificeren.

Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen is belangrijk om arbeidsrisico's te verminderen. De Arbowetgeving verplicht een werkgever om alle veiligheidsmiddelen beschikbaar te stellen en deze ook zoveel mogelijk in te zetten. 

Bij Technotrading vind je alles om jezelf en personeel te beschermen met persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsmiddelen. We kunnen direct uit voorraad leveren. Ook grote aantallen! Neem snel een kijkje in onze webshop of vraag gerust een offerte op! 

Bekijk ons assortiment!   Vraag een offerte op via e-mail

Ons Assortiment

Meer informatie?

Heeft u een vraag of opmerking? Bel of mail ons! Wij vertellen u graag over onze producten en hun toepassingsgebied. Wij denken met u mee om tot de beste oplossingen te komen. 

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 7.30 uur tot 17.30 uur.

Stuur ons een e-mail