Onze roots

   

In 1985 is Technotrading opgericht door Frans Banga. Frans was van origine machine bankwerker die zelf gereedschappen maakte. Frans concentreerde zich op de scheepvaart en al snel groeide het bedrijf en werden er meer dan alleen eigen producten geleverd. In eerste instantie was het bedrijf gevestigd in het centrum van Schiedam (zie foto hiernaast). Al gauw werd het pand in het centrum van Schiedam te klein en halverwege de jaren ’90 verhuisde Technotrading naar de ’s Gravenlandsepolder, naar de Fokkerstraat 475.

In 2011, na het overlijden van Frans Banga heeft de familie Banga Technotrading verkocht aan Jeroen van Waveren (de huidige eigenaar). Jeroen heeft het bedrijf gemoderniseerd. Waardoor het bedrijf snel groeide. Door deze groei werd het ook noodzakelijk om wederom te kijken naar een grotere locatie. In 2016 verhuisde Technotrading naar de huidige locatie aan de Calandstraat 78 in Schiedam. In eerste instantie werd het pand gehuurd maar begin

In de zomer van 2020 verhuisde ook het zusterbedrijf van Technotrading, Technosafety naar het pand in de Calandstraat in Schiedam.


< Terug naar home

Odoo • Tekst en afbeelding